Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Hos oss är det OK att vara nervös eller rädd. När det är dags för undersökning och eventuella lagningar kan du känna dig trygg hos oss då både tandläkare och tandsköterskor lovar att ta hand om dig på bästa sätt.

Tandvård för alla

När det gäller just allmäntandvård i Handen har vi på Handentandläkarna behandlingar som täcker alla behov. Hos oss möter du experter inom olika typer av tandvård vilket innebär att du som patient kan vara säker på att få just den behandling som krävs. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung – hos oss är alla välkomna. Både tandhygienister och tandläkare finns på plats för att ge dig bästa, möjliga vård. Oavsett problem har vi de rätta resurserna för att åtgärda dessa. Hos oss är du i trygga händer.

Förebygg

För att slippa gå till tandläkaren allt för ofta gäller det att försöka hålla tänderna i så bra skick som möjligt. Underhåll av dina tänder är viktigt – något som vi tandläkare i Haninge ger dig tips och råd om vid ditt besök. Vi har alla olika förutsättningar beroende på gener och tandkvalité, men genom bra underhåll kan de allra flesta behålla sina tänder i ett gott skick länge. Dock sker det ju ibland att även solen har fläckar, kommer du till oss skall vi ta hand om detta utan problem. Att laga tänder är ju faktiskt det vi är experter på, så oavsett problem är du alltid välkommen att kontakta Handentandläkarna i Haninge för tidsbeställning och konsultation.