Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Våra tandläkare

Vi är 4 tandläkare på kliniken i Handen med flerårig erfarenhet. Vi utför allt från allmäntandvård till specialisttandvård inom protetik och parodontit (tandlossning). Vi har ett väletablerat kontaktnät med specialister inom rotbehandling, käkkirurgi, tandreglering och smärtbehandling.

Estetisk tandvård som blekning, skalfasader, kronor och broar utförs dagligen.

Boka ett besök

Karl Thoma

Tandläkare

Kalle-Kanal är vår fantastiska tandläkare som brinner lite extra för rotfyllningar. Han är mycket påläst och har ett minne som få.

Denise Abadji

Parodontolog

Denise Abadji är våran och en av Sveriges bästa Parodontologer. När hon inte behandlar patienter med tandlossning eller opererar implantat hos oss föreläser och utbildar hon andra parodontologer att bli lika eminenta som henne.

Tobias Brosjö

Tandläkare

Tobbe Tandtroll är vår tandläkare som tror på funktion och estetik. Han är nischad tandläkare inom tandreglering, käkledsfunktion (smärta) och brinner lite extra för kirurgi. Han snackar en hel del också.

Arne Holmgren

Protetiker

Arne gillar att sikta högt, som den pilot han är. Både inom protetik och privat. Arne är en av de tandläkare i världen med längst erfarenhet av implantat. Arne var nämligen med och satte ihop den första studien på Karolinska Institutet för att få implantat godkända inom tandvården i Sverige. Arne är vår skicklige specialist inom protetik.

Våra tandsköterskor

Alice Outinen

Receptionist

Alice är vår receptionist som tar emot er när ni ska till er tandläkare eller tandhygienist. Alice välkomnar inte bara er med ett glatt leende, hon tar även hand om sterilen och piffar till kliniken.

Anneli Olsson

Tandsköterska Student

Anneli är vår tandsköterskestudent som tar emot er när ni skall till Tandläkare Tobias och Karl. Anneli är noggrann och har ett fantastiskt öga för detaljer. Hon ser till att trådarna inte trasslar till sig.