Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Våra tandläkare

Vi är 4 tandläkare på kliniken i Handen och Haninge med flerårig erfarenhet allt från allmäntandvård till specialisttandvård inom protetik och parodontit (tandlossning). Vi har ett väletablerat kontaktnät med specialister inom rotbehandling, käkkirurgi, tandreglering och smärtbehandling.

Hos oss kan du få all sorts behandling: undersökningar, lagningar och förebyggande behandling. Estetisk tandvård som blekningar, skalfasader, kronor och broar utförs dagligen. Implantatbehandling planeras och utförs av specialister i protetik och kirurgi på plats.

Boka ett besök

Denise Abadji

Parodontolog

Denise Abadji är våran och en av Sveriges bästa Parodontologer. När hon inte behandlar patienter med tandlossning eller opererar implantat hos oss föreläser och utbildar hon andra parodontologer att bli lika eminenta som henne.

Tobias Brosjö

Tandläkare

Tobbe Tandtroll är vår tandläkare som tror på funktion och estetik. Han är nischad tandläkare innom tandreglering, käkledsfunktion (smärta) och brinner lite extra för kirurgi. Han snackar en hel del också.

Joana Sdik

Tandläkare

Isprincessan Joana missar inget, och somnar du hos henne och råkar snarka till kommer du vakna med en snarkskena. Joana är nämligen vår cerifierade anti-apné tandläkare. Joana har också ett varmt hjärta för estetisk tandvård och kirurgi.

Arne Holmgren

Specialisttandläkare

Hemliga Arne gillar att sikta högt, som den pilot han är. Både inom protetik och privat. Arne är en av de tandläkare i världen med längst erfarenhet med implantat. Arne var nämligen med och satte ihop den första studien på Karolinska Institutet för att få implantat godkända inom tandvården i Sverige. Arne är vår skickliga specialist inom protetik.

Våra tandsköterskor

Louise Unger

Tandsköterska

Louise "Loco Lollo" är vår busiga tandsköterska som tar emot er när ni skall till Tandläkare Tobias. Louise brinner lite extra för digital utveckling, och är en fena på digital avtryckstagning.

Birsen Sütcü

Tandsköterska

Base Birsen! Det är Birsen som tar hand om er när ni skall till Tandläkare Joana eller Denise. Birsens hjärta slår ett extra slag för kirurgi. Birsen är produktansvarig och det är hon som bokar möten med yttre världen.

Noomi Östergren

Tandsköterska

"Norpan" Noomi är vår vackra sköterska som tar emot er när ni skall till Tandläkare Arne och ibland Joana. Noomi har ett fantastiskt öga för detaljer. Det är Noomi som ser till att väntrummet och behandlingsrummen är så trivsamma. Noomi är också rösten på telefonsvaren.