Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Behandlingar

Vi på Handentandläkarna har flerårig erfarenhet av tandvård av olika slag och vet vad som krävs för att du som patient ska få den bästa vården.

Vi har  specialister och nischade tandläkare. De flesta behandlingar utförs på kliniken.

Läs mer om våra olika behandlingar via länkarna nedanför.

Boka ett besök

Tandreglering

Hos Handentandläkarna erbjuder vi tandreglering som i stort sett är osynlig. Invisalign är en teknik som kan användas i de flesta fall med snedställda tänder eller där funktionen behöver förbättras. Utifrån dina förutsättningar gör vi en plan som hjälper dig att nå dina mål.
Läs mer

Allmäntandvård

När det är dags för undersökning och eventuella lagningar kan du känna dig trygg hos oss, då allmäntandvård är det vi ägnar oss mest åt. Vi vet vad som krävs för att få dina tänder i ett perfekt skick och erbjuder även specialistbehandling vid behov.
Läs mer

Estetisk tandvård

Tänderna gör en stor skillnad i en människas utseende och självkänsla. Att ha jämna och vita tänder är för många viktigt. Det tycker vi också, så länge käkleden inte tar skada och funktionen av tänderna är bra. Vi hjälper gärna till att skapa ditt perfekta leende. Utöver skalfasader eller rekonstruktion erbjuder vi även tandblekning med Opalesence och Whiteness Perfect. Vi på Handentandläkarna i Haninge vet vad som krävs för att du ska kunna få så vita och snygga tänder som möjligt på ett så skonsamt sätt som möjligt.
Läs mer

Specialisttandvård

Hos Handentandläkarna i Haninge erbjuder vi specialisttandvård. Lider du av en tandlossningssjukdom får du träffa vår specialist i parodontologi, Denise. Behöver du en mer komplicerad protes eller uppbyggnad av tänder får du träffa vår skicklige specialist inom protetik, Arne.
Läs mer

Tandimplantat

Om du har haft oturen att förlora någon eller några av dina tänder kan det kanske vara dags att ersätta dessa. Vi på Handentandläkarna i Haninge utför implantatkirurgi. Vi gör allt för att du skall känna dig trygg innan, under och efter operation.  Att sätta in ett implantat tar inte lång tid, men läkningen av benet runt implantatet tar normalt sett 8-12 veckor.
Läs mer