Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Behandlingar

Vi på Handentandläkarna har flerårig erfarenhet av tandvård av olika slag och vet vad som krävs för att du som patient ska få den bästa vården för dina tänder. När det är dags för undersökning och eventuella lagningar kan du känna dig trygg hos oss. Vi har  specialister och nischade tandläkare på plats. Alla behandlingar utförs i sin helhet på kliniken. Läs mer om våra olika behandlingar via länkarna nedanför.

Boka ett besök

Tandreglering

Hos Handentandläkarna erbjuder vi tandreglering som i stortsett är osynlig. Invisalign är en teknik som kan användas i de flesta fall med snedställda tänder eller där funktionen behöver förbättras. I vissa fall krävs annan teknik för att kunna förflytta tänderna till rätt plats. Även här hjälper vi dig att nå dina mål och bästa resultat utifrån dina förutsättningar.
Läs mer

Allmän tandvård

När det är dags för undersökning och eventuella lagningar kan du känna dig trygg hos oss då allmäntandvård är det vi ägnar oss mest åt. Vi vet vad som krävs för att få dina tänder i ett perfekt skick och erbjuder även andra specialbehandlingar om så skulle behövas.
Läs mer

Estetisk tandvård

Tänderna gör en stor skillnad i en människas utseende och självkänsla. Att ha jämna och vita tänder är för många viktigt. Det tycker vi också, så länge käkleden inte tar skada och funktionen av tänderna är bra. Vi hjälper gärna till att skapa ditt perfekta leende. Utöver skalfasader eller rekonstruktion erbjuder vi såklart tandblekning med Opalesence. Vi på Handentandläkarna i Haninge vet vad som krävs för att du ska kunna få så vita och snygga tänder som möjligt på ett så skonsamt sätt som möjligt.
Läs mer

Specialisttandvård

Hos Handentandläkarna i Haninge erbjuder vi dessutom specialisttandvård på plats. Skulle du behöva mer ingående vård tar en av våra specialisttandläkare hand om dig. Lider du av en tandlossnings sjukdom får du träffa vår eminenta specialist i parodontologi, Denise. Behöver du en mer komplicerad protes eller uppbyggnad av tänder får du träffa vår skickliga specialist inom protetik, Arne.
Läs mer

Tandimplantat

Om du har haft oturen att förlora någon eller några av dina tänder kan det kanske vara dags att ersätta dessa. Vi på Handentandläkarna i Haninge utför implantat kirurgi och gör allt för att du skall känna dig så trygg som möjligt innan, under, och efter operationen tills dess att du har fått din nya tand på plats. Att sätta in ett implantat tar inte så lång tid, men läkningen av benet runt implantatet tar normalt sett 8-12 veckor. Vi tar väl hand om dig från dag ett till dess att hela proceduren är genomförd.
Läs mer