Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Hos oss på Handentandläkarna i Haninge erbjuder vi mer än bara allmäntandvård – vi erbjuder dessutom specialisttandvård på plats. Skulle du behöva mer ingående vård tar en av våra specialisttandläkare hand om dig. Vi erbjuder specialistbehandlingar innom parodontologi (tandlossing) och protetik (uppbyggnad av förlorade tänder).

Vi ordnar allt

Oavsett om det är en allmäntandläkare eller en specialisttandläkare i Haninge du är ute efter kan vi på Handentandläkarna erbjuda dig både och. Vid mer krävande behandlingar och operationer tar våra experter vid och ger dig just den behandling du behöver. Vi ser till att du får den behandling som krävs helt enkelt, och du kan vara säker på att denna genomförs på bästa tänkbara sätt då våra tandläkare kan allt som har med tandhälsa och tandvård att göra.

Allt under samma tak

Eftersom vi kan erbjuda både allmäntandvård och specialisttandvård hos oss kan du vara säker på att få den behandling som krävs. Du behöver alltså inte besöka en annan klinik om det skulle visa sig att du och dina tänder skulle behöva specialistbehandling. Vi utför även tandreglering, rotfyllningar, kirurgi , snarkskenor, estetisk tandvård med hjälp av våra nischade tandläkare. Vi är stolta över att kunna ge dig bästa möjliga tandvård då vi alltid har duktiga tandläkare och specialisttandläkare på plats. Vi tar mer än gärna hand om dig hos oss och du kan känna dig trygg hos Handentandläkarna oavsett vilken typ av behandling du önskar.