Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

God funktion ger god estetik. Det är det som är så fint i kråksången.

Tandblekning

Vita och fina tänder är det många som vill ha. Och det kan vi hjälpa till med. Vi använder oss av det bästa och ledande märket på marknaden, Opalescense. Det är säkert och tryckt att bleka tänderna, men det är just det, vi kan bara bleka tänder. Det går inte att bleka fyllningar eller konstgjorda tänder. Tandblekning är något vi genomför på daglig basis och vi blir lika glada varje gång våra patienter berättar för oss hur denna till synes enkla behandling har förändrat deras liv. Kom in till oss så skall vi se till att du får de tänder du alltid drömt om. Förutom just blekning utför vi även annan estetisk tandvård såsom kronor och fasader.

Le mer!

Är du en av dem som vet med sig att du skulle le och skratta mer om du bara hade lite snyggare tänder? Misströsta inte. Vi finns här för att hjälpa dig att få det där drömleendet. Vi är experter inom estetisk tandvård och vet vad som krävs för att du ska kunna få de där tänderna du alltid drömt om. Oavsett om det är formen, tandställningen eller färgen du är missnöjd med kan vi på Handentandläkarna ta hand om dig.

En investering

Genom att genomgå en estetiska tandvårdsbehandlingar hos Handentandläkarna kommer du snart att inse vilken skillnad dessa kan göra. Smärtor i rygg och nacke, huvudvärk, tryck över ögonen är problem som kan försvinna efter rätt utförd behandling, där god funktion uppnåtts. Funktion tar vi på största allvar, utan korrekt funktion ökar risken för att tänderna slits snabbare och du blir missnöjd. Dessutom med ett fräscht leende möter du människor på ett annat sätt. Att le och skratta gör inte bara dig själv glad – detta smittar dessutom av sig till andra runt omkring. Alltså har du inget att förlora – bara att vinna.