Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

God funktion ger god estetik.

Tandblekning

Många vill ha vita och fina tänder.  Det kan vi hjälpa till med! Vi använder oss av de ledande produkterna på marknaden, Opalescence och Whiteness Perfect. Vi har även Opalescence tandkräm som gör att blekningseffekten håller längre. Det är säkert och tryckt att bleka tänderna med både Opalescence eller Whiteness Perfect. Det går inte att bleka fyllningar eller konstgjorda tänder. Tandblekning är något vi genomför ofta och vi blir lika glada varje gång våra patienter berättar för oss hur denna till synes enkla behandling har förändrat deras liv. Kom in till oss så ska vi se till att du får de tänder du alltid drömt om. Du kan också läsa mer om Whiteness Perfect på healthysmile.se

Le mer!

Skulle du le och skratta mer om du hade snyggare tänder? Vi finns här för att hjälpa dig att få det där drömleendet. Vi är experter inom estetisk tandvård och vet vad som krävs för att du ska kunna få de där tänderna du alltid drömt om. Oavsett om det är formen, tandställningen eller färgen du är missnöjd med kan vi på Handentandläkarna ta hand om dig.

En investering

Genom att genomgå en estetisk tandvårdsbehandling hos Handentandläkarna kommer du snart att inse vilken skillnad dessa kan göra. Smärtor i rygg, nacke, huvudvärk och tryck över ögonen är problem som kan försvinna med rätt behandling. En god funktion är nödvändig i detta fall.  Utan korrekt funktion ökar risken för att tänderna slits snabbare och du blir missnöjd. Dessutom med ett fint leende möter du människor på ett annat sätt. Att le och skratta gör inte bara dig själv glad – smittar dessutom av sig till andra runt omkring. Alltså har du inget att förlora – bara att vinna.